Faceţi o donaţie


Nu uitaţi motto-ul organizaţiei noastre:

"Singura lumină pe care o poţi dărui unui orb este cea a cunoaşterii!"

Dacă sunteţi o persoană pasionată de lectură şi doriţi să oferiţi şi nevăzătorilor o şansă de a se îmbogăţi spiritual, faceţi o donaţie către fundaţia "Cartea Călătoare"!

Donaţi 2%

 

Puteţi susţine una din următoarele activităţi:

 

Achiziţia unei cărţi de literatură

La preţul de 30 lei CD-ul puteţi dona o carte de literatură unei biblioteci care oferă servicii persoanelor cu deficienţe de vedere. Vedeţi aici lista acestora!

Cu ajutorul dvs nevăzătorii vor avea acces la mai multe titluri noi.

 

Achiziţia unui manual

La preţul de 50 lei CD-ul puteţi dona un manual sau curs studenţesc unei biblioteci care oferă servicii persoanelor cu deficienţe de vedere sau unei instituţii de învăţământ în care învaţă şi nevăzători.

 

Realizarea unei cărţi de literatură în format Daisy

Costul mediul pentru realizarea unei cărţi Daisy de literatură este de 1500 lei. Donând această sumă ne veţi ajuta să producem cât mai multe titluri care vor ajunge gratuit la nevăzători.

 

Realizarea unui manual sau curs studenţesc în format Daisy

Costul mediu pentru realizarea unui manual Daisy este de 2000 lei. Donând această sumă ne veţi ajuta să producem cât mai multe manuale  după care se vor instrui elevii şi profesorii nevăzători.

 

Achiziţia unui player Daisy.

Preţul unui player Daisy cu care nevăzătorii pot asculta cărţile   noastre este de 2000 lei. Bibliotecile publice care l-au achiziţionat îl împrumută gratuit cititorilor împreună cu cărţile Daisy imprimate pe CD.

Cu ajutorul dvs. o nouă bibliotecă  ar putea oferi cărţi accesibile pentru nevăzători. Puteţi preciza în donaţie localitatea în care doriţi ca o biblotecă să folosească acest player pentru nevăzători şi noi le vom oferi gratuit 10 titluri  pentru introducerea acestui serviciu.

 

Pentru susţinerea activităţilor în general

Dacă nu aveţi o anumită preferinţă, dar doriţi să ne ajutaţi pentru a mări numărul de cărţi create şi distribuite pentru nevăzătorii români, puteţi face o donaţie generală.

Dacă vreţi să ne susţineţi lunar cu o sumă fixă cereţi băncii cu care colaboraţi să permită  transferul automat către noi a unei sume fixe.  Suma va fi preluată în aceeaşi zi a fiecărei luni.

Puteţi să sistaţi oricând această subvenţie, având control deplin asupra contului respectiv.

Pentru orice tip de donaţie folosiţi formularul de mai jos.

 

Dacă doriţi să rămâneţi anonim, puteţi transfera direct suma dorită pe unul din conturile de mai jos:

Fundaţia Cartea Călătoare
Cont în  lei: RO37BRDE400SV01898514000
Cont în  EURO: RO96BRDE400SV01761534000

 
Banca: BRD GSG sucursala Focşani

Pentru orice informaţie legată de donaţii sunaţi la:
0237 214.004 sau folosiţi adresa de email: donatii@fcc.ro